Mano Gargždai



Kelių policijoje svečiavosi gargždiškiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Moksleiviai saugaus eismo pamokoje. Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Moksleiviai saugaus eismo pamokoje. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Šiandien Kelių policijos biure, Saugaus eismo klasėje, lankėsi Gargždų „Minijos“ progimnazijos 4 kl. mokiniai su pradinių klasių mokytoja. Kelių policijos biuro pareigūnė vedė mokiniams saugaus eismo pamoką.

Pamokos metu su vaikais kalbėta apie šviesoforo signalus, jų reikšmes, vaikams buvo paaiškinta, kaip saugiai pereiti reguliuojamą ir nereguliuojamą pėsčiųjų perėjas, gatvę. Susitikimo metu su vaikais kalbėta ir apie atšvaitus, jų rūšis, teisingą dėvėjimą, dviratį bei dviratininką, saugos diržus ir bendrąjį pagalbos telefono numerį, kokią pagalbą galima išsikviesti įvykus nelaimei, nurodant įvykio aplinkybes ir adresą.

Susitikimo metu vaikams buvo parodyti policijos bičiulio Amsio filmukai. Mokiniai aktyviai dalyvavo pamokoje, demonstravo, kaip teisingai reikia eiti per pėsčiųjų perėją, gatvę, taip pat demonstravo atšvaitų teisingą dėvejimą, noriai atsakinėjo į klausimus.

Artėjančių švenčių proga vaikams buvo įteikti atšvaitai. Pamokoje dalyvavo 21 moksleivis.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 118 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,