Mano Gargždai



Klaipėdos rajono savivaldybė kviečia bendradarbiauti

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė kviečia juridinius asmenis bei fizinius asmenis, vykdančius individualią veiklą, bendradarbiauti įgyvendinant Klaipėdos rajono gyventojų kortelės ir mobiliosios aplikacijos „Atviri horizontai“ iniciatyvą.

 

Jau nuo šio pavasario Klaipėdos rajono savivaldybėje bus įdiegta Klaipėdos rajono gyventojo kortelė bei mobilioji aplikacija.

Naudodamiesi mobiliąja „Atvirų horizontų“ programėle ar fizine kortele Klaipėdos rajono gyventojai turės galimybę gauti specialias nuolaidas renginiuose, sporto ar kitose laisvalaikio veiklose.

Planuojama, kad mobilioji aplikacija bus susieta ir su kitomis savivaldybėje veikiančiomis sistemomis, tokiomis kaip problemų žemėlapis ar dalyvaujamojo biudžeto balsavimas. Taip pat gyventojai bus kviečiami naudotis ir kitomis funkcijomis – dalyvauti apklausose, išreikšti savo nuomonę įvairiais klausimais, jie greitai ir patogiai sužinos informaciją apie svarbius projektus, vykdomus seniūnijoje, kurioje jie deklaruoti, taip pat sulauks atskirų kvietimų į viešus jų pristatymus.

Siekdami, kad „Atvirų horizontų“ kortelė būtų kuo naudingesnė tiek Klaipėdos rajono gyventojams, tiek Klaipėdos rajone veikiančiam verslui, kviečiame verslą bendradarbiauti taikant kortelės turėtojams įvairias savo parduodamų prekių ar teikiamų paslaugų nuolaidas.

 

Kokią naudą gausite Jūs?

Nemokama reklama Jūsų verslui. Planuojama, kad kortele iki 2024 metų pabaigos naudosis mažiausiai 5 tūkstančiai Klaipėdos rajono gyventojų, kurie kasdien matys Jūsų siūlomą nuolaidą, skatinančią lankytis būtent Jūsų įstaigoje.

Pvz. Jonavoje kortele naudojasi apie 15 tūkst. asmenų iš 40 tūkst. deklaravusiųjų gyvenamąją vietą, o Palangoje – 12 tūkst. iš 18 tūkst. gyventojų, deklaravusiųjų gyvenamąją vietą. Klaipėdos rajone gyvena per 70 tūkst. gyventojų, tad ir kortelių naudotojų skaičius, manome, augs.

Apie kortelę, jos teikiamas naudas bus nuolat komunikuojama Savivaldybės interneto svetainėje, socialiniuose tinkluose, spaudoje.

Nereikia skirti papildomų kaštų lojalumo programos administravimui, kortelių gamybai ir kitoms išlaidoms susijusioms su sistemos palaikymu.

Jei sudomino ši bendradarbiavimo galimybė, kviečiame kreiptis el. paštu arba telefonu +370 604 61392

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 230 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,