Mano Gargždai



Statybinių įrankių nuoma: kodėl verta išbandyti šią paslaugą?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Statybos pramonė – viena iš tų sričių, kurioje darbams atlikti naudojame galybę įvairiausios technikos ir įrangos: nuo krovininių krautuvų iki betono maišyklių ar ekskavatorių. Ar apsimoka viską pirkti? Atsakymas nėra vienareikšmis – svarbu įvertinti ar prekės atsipirks. Vis dėlto, jeigu ketinate dirbti vos prie vieno ar kelių projektų, tikriausiai jums labiau apsimokantis sprendimas – statybinių įrankių nuoma. Šiame straipsnyje norime plačiau pakomentuoti, kodėl ir kada verta rinktis technikos nuomą. Kviečiame skaityti.

 

Ekonominė nauda

Tikriausiai sutiksite – pirkti statybinę techniką yra brangu. Pati įranga kainuoja tikrai daug. O kur dar nuolatinės priežiūros, remonto, sandėliavimo išlaidos... Žinoma, ilgalaikėje perspektyvoje dažnai naudojama technika atsiperka. Visgi, kaip jau minėjome įžangoje, jeigu planuojate dirbti prie vos vieno ar kelių projektų, statybinės technikos nuoma gali padėti sutaupyti ir išvengti didelės pradinės investicijos.

 

Lankstumas

Dar vienas statybinių įrankių nuomos privalumas – lankstumas. Skirtingi darbai gali pareikalauti įvairios technikos. Viską susipirkti – didžiulės išlaidos. O štai nuomojantis galima pasirinkti tinkamą įrangą kiekvienai užduočiai. Tai suteikia daugiau laisvės būti lankstiems ir prisitaikyti prie projektų dydžio ir jų pobūdžio.

 

Aptarnavimas ir priežiūra

Įprastai statybinės technikos nuomos bendrovės yra atsakingos ir už įrangos priežiūrą, ir už jos techninį aptarnavimą. Kuo tai naudinga? Pirmiausia, tai klientui sutaupo nemažai pinigų, kadangi jam nereikia papildomai investuoti į remontą ar kitus darbus. Antra, tai sutaupo ir laiko – juk iš karto galite dirbti su techniškai tvarkinga ir visus saugumo reikalavimus atitinkančia įranga.

 

Galimybė dirbti su naujausia technika

Tikriausiai jums yra aktualu dirbti su naujausia ir pažangiausia technika, tiesa? Juk tokiu būdu galima ne tik pagerinti darbo našumą, bet ir sumažinti užduočių atlikimo laiką. Visgi, įsigyti naujausią įrangą gali būti iššūkis – parduotuvėse jos ne visada būna, todėl tenka užsisakyti iš užsienio ir laukti... Būtent dėl šios priežasties nuomos paslauga – puiki alternatyva. Įprastai techniką nuomojančios įmonės turi platų asortimentą šiuolaikiškos ir pažangios įrangos. Išsinuomokite ir nedelsdami pradėkite savo darbus!

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 133 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,